Afacerea momentului: Cosmetice Ladys!

Fie ca doriti sa castigati un venit permanent garantat intr-o perioada de criza, fie ca doriti doar un venit suplimentar pentru a compensa pierderile generate de criza economica sau daca doriti sa cumparati cosmetice ieftine si de calitate la preturi reduse site-ul Ladys este locul unde puteti gasi solutia. Cosmeticele Ladys sunt ceea ce aveti nevoie, atat ca si client(a) cat si daca doriti sa deveniti reprezentant(a) intr-un lant de cosmetice, o afacere la cheie bine pusa la punct, intr-o dinamica si dezvoltare permanenta. Ladys este noul brand al firmei de cosmetice Metropolitan si prin noua dezvoltare si promovare a afacerii online va pune la dispozitie atat o oferta de afacere personala fara efort mare cat si posibilitatea de a cumpara la preturi reduse cosmetice de dama, cosmetice pentru barbati sau bijuterii placate cu argint LA PRETURI SPECIALE.

Simplu si eficient… Asa poate fi caracterizata comapania Ladys care va ofera absolut toate instrumentele necesare. Pentru a cumpara la preturi bune cosmetice, pentru a va dezvolta propria afacere, pentru a combina cele doua componente in favoare dv, a familiei dv si a celor dragi.

O abordare serioasa din aprtea dv o sa va aduca un venit suplimentar, o abordare ca si client o sa va aduca acasa in mod gratuit produsele cosmetice necesare atat pentru dv. cat si pentru familia dv. si cei dragi. o simpla comparatie a preturilor – dupa ce va inscrieti in sistem si deveniti client sau reprezentant – o sa va aduca in primul rand satisfactia unor achizitii de cosmetice ieftine si, daca va implicati, un profit castigat in ritm propriu.

Pe scurt, iata ce ofera Compania Ladys pentru clienti:

 • Prin inscriere beneficiati de preturi cu 25% mai mici decat cele de catalog. Cu 133 ron cumparati produse de 133 ron + 25% gratuit.
 • Nu aveti comenzi obligatorii lunare, nu sunteti obligat(a) cu absolut nimic, puteti comanda produsele ori de cate ori aveti nevoie de ele. Suma minima pentru o comanda este de 100 lei. Puteti plasa comenzile dvs. si la 2, 3 luni in functie de necesitatile personale sau ale familiei.
 • Prin inscriere beneficiati de toate ofertele si cadourile oferite de firma. Un reprezenant beneficiaza si de alte reduceri la anumite produse pe langa discountul oferit de acest statut special.
 • Raport calitate/pret excelent pentru cosmetice femei, cosmetica barbati, bijuterii din argint in serie limitata, ceasuri.
 • Transport gratuit prin Posta Romana (plata ramburs, noi suportam costul transportului).
 • 7,5 ron transport prin curier; gratuit transportul prin curier in Bucuresti.
 • Puteti sa va comandati produsele oricand intrand in magazinul on-line, deschis 7 zile din 7, 24 h din 24.

Beneficii si discounturi de care beneficiaza reprezentantii Cosmetice Ladys.ro:

 • Pana la 20% castiguri din vanzarile afiliatilor adusi in sistem.
 • Puteti expedia comenzile catre clienti in mod gratuit si eficient oriunde in tara avand posibilitatea de a trimite produsele pana la 5 adrese diferite concomitent. Cu alte cuvinte: verisoara din Hunedoara care face o comanda prin dv, unchiul din Brasov care a ales produse Ladys si vecina din scara alturata… Toti vor primi acasa in mod gratuit prin Posta Romana sau prin curier (7,5 ron in tara, gratuit in Bucuresti) comenzile trimise de dv. Dupa ce platesc comanda: toti banii de discount intra in contul dv!.
 • Puteti verifica in timp real disponibilitatea produselor fara riscul sa nu le primiti in comanda.
 • Puteti urmari starea comenzilor dvs. (primiti confirmarea facturii dvs pe e-mail si sunteti anuntati in momentul expedierii). Beneficiati de un cont on-line cu date confidentiale si de o aplicatie informatica performanta de realizare si urmarire a comenzii.
 • Informatii in timp real, online, despre reteaua de reprezentanti pe care ati construit-o. Cu acces la datele afiliatilor: email, telefon.

Exemplificare concreta cu print-screen din cont de reprezentant pentru statistici online in timp real si bani castigati ca reprezentant Ladys. Se pot vedea in print screen-ul de cont: castiguri pe o luna, castiguri confirmate ce pot fi solicitate, castiguri neconfirmate – posibile si care devin reale dupa ridicarea comenzilor de catre afiliatii adusi in sistem, sistem de afiliati cu date clare si in timp real cu comenzile facute. Iata exemplificarea concreta:

Din aceste grafice care sunt generate in timp real puteti afla din contul dv: cati afiliati ati adus in sistemul Ladys.ro, cati bani puteti obtine din ce au cumparat afiliatii, cati bani au fost incasati deja si ii puteti solicita, numarul si datele exacte ale reprezentantilor adusi de dv in site-ul Ladys.ro, incusiv de ce suma a cumparat sau nu fiecare. Un sistem transparent de prezentare online a tuturor datelor dv de cont. Datele sunt clare si complete cu toate informatiile astfel incat puteti verifica oricand ce se intampla si cati bani puteti retrage din sistem sau cu ce reducere puteti achizitiona produse.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's