Ladys catalog 2015 februarie-martie CAMPANIE 2

Oferta ultima www.Ladys.ro. O campanie Lady’s de primavara: februarie-martie 2015. Un catalog www.Ladys.ro dominat de reduceri! Consulta pe aceasta pagina oferta Lady’s pentru a alege produsele cosmetice pe care le doresti! parfumurile originale de dama sunt in acest nou catalog de primavara cu o reducere substantiala de 42%. Un parfum barbatesc de 70 de lei (initial) il cumperi acum cu doar 39 de lei pret de catalog la care se adauga reducerile obisnuite functie de valoarea totala a comenzii facute la Ladys. Aceste reduceri speciale, valabile doar in oferta de martisor Ladys, le poti consulta in pagina 8 a ultimului catalog Ladys. Parfumuri cu esente frantuzesti de durata pe care le puteti cumpara doar de la Ladys. O oferta unica pe piata romanesca de produse cosmetice si accesorii. Parfumuri de durata, cu esente frantuzesti, pe care le poti cumpara la preturi romanesti doar de la Ladys. In calitate de clienta ladys, fie de cumperi sau doar sa fi informata, vei avea acces la cele mai noi oferte cu promotii si discounturi promovate de aceasta firma romaneasca. Alege o firma romaneasca de comercializare pentru ca toate impozitele raman in Romania! Alege o firma de rpestigiu pentru produse de calitate la preturi adaptate la piata din Romania!

Magazinul tau LadysAlege Ladys pentru cosmetice si accesorii. Consulta Catalogul Lady’s si alege. Ofertele www.Ladys.ro sunt unice in Romania. Catalog Ladys gratuit la inscriere in magazinul online. Cadouri Ladys pentru martisorul 2015. Foarte important: inscrierea in magazinul online Ladys este absolut gratuita si fara obligatii. Asadar, cu informatii complete despre www.Ladys.ro, doar pe acest site. Reduceri sunt in noul catalog Ladys si pentru parfumurile de dama. 30% discount pentru parfumurile cu pret initial de 70 de lei, actualmente la 49 de lei pret de catalog. O oferta complexa in materie de parfumuri Lady’s pe care o puteti consulta in catalogul nou Ladys la paginile 10-17. In acelasi catalog, pentru Campania 2 Ladys pe 2015, februarie-martie, puteti consulta oferta explicata pentru fiecare parfum barbatesc cu reducere la paginile 18-21. Printre noutatile Ladys se numara parfumul Carlos Moya, la un pret special de lansare in pagina 23 din noul catalog. Adugam la oferte si sprayurile fara alergeni.
Ladys catalog martie 2015Nu uitati: inscrierea in magazinul online www.Ladys.ro este absolut gratuita si fara obligatii. Dupa ce completati formularul de inregistrare in magazinul online veti primi de la Ladys (pe adresa postala completata in formular) catalogul gratuit. Nu trebuie sa faceti nimic in afara de inscriere Ladys. Utilizati o adresa de e-mail valida si functionala pentru a primi informatiile de activare a contului si despre cele mai noi oferte si promotii de la Lady’s. Un formular bine si corect completat va aduce beneficiile Ladys.
Toate comenzile de produse cosmetice, parfumuri si accesorii de ingrijire de la Ladys beneficiaza de reduceri si oferte. De exemplu, pentru o comanda in valoare totala (pret afisat in catalog) de 125 ron beneficiati de o reducere de 25%. Iar pentru orice comanda Ladys de minim 100 ron aveti avantajul de a primi comanda acasa, la usa, prin curier rapid. Plata comenzilor Ladys se face la receptia comenzii, sistem ramburs. Inscrie-te in magazinul online Ladys si beneficiaza de toate produsele, promotiile si discounturile Lady’s.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's