Ladys Catalog mai-iunie 2016

Consulta ultimul catalog www.Ladys.ro. Brosura noua de la Lady’s primavara-vara. Www.Ladys.ro catalog nou. Campanie Ladys valabila 12 mai – 20 iunie 2016. Alege Ladys pentru a cumpara online produse cosmetice, parfumuri, accesorii si produse de ingrijire si machiaj. Urmatorul catalog www.Ladys.ro are o serie de noutati in gama de parfumuri si ape de parfum. Nu uitati ca actualul catalog – Campanie 3 Ladys – este valabil pentru comenzi pana pe 12 mai. Pentru comenzi utilizati catalogul Ladys in curs, oferit in formula online pe acest site in articolul precedent. Toate produsele Ladys le puteti cumpara doar dupa ce va activati contul in magazinul online, cosmeticele Lady’s pot fi comandate doar online. Pentru a va activa contul in magazinul online Ladys accesati bannerele de promovare de pe acest website. Noutati absolute in ultimul catalog Ladys: parfumuri de dama si barbatesti. Ofertele noi le gasiti in paginile 2-3 ale catalogului Campanie 4 Lady’s pe 2016: parfumurile si deodorantele Nike in versiune de dama sau pentru barbati. La pagina 5 din urmatoarea brosura veti gasi mai multe produse barbatesti noi din gama apelor de toaleta. Dar sio gama noua de ape de toaleta pentru femei in pagina 4. Toate aceste produse sunt la pretul de 21 de lei pentru 100 ml.

Ladys cont activare Tot la sectiunea de noutati, la pagina 6 din noul catalog Ladys aveti baza pentru machiaj de la Impala dar si creionul pentru contur precis pentru buze. Cremele de baza pentru machiaj de la Ladys sunt in mai multe versiuni functie de nuanta dorita. La sectiunea de noutati din ultima brosura Ladys veti gasi si o crema pentru intensificarea bronzului si laptele de corp pentru protectie solara SPF50.  In zona mastilor de fata, tot noutati, la pagina 8 gasiti masca de fata purificatoare cu argila si minerale, masca de fata cu argila si avocado, masca de fata cu castraveti, masca de fata cu carbune si zahar brun. Toate acest produse au pretul de 6,50 pentru fiecare plic ce contine masca de fata. Pagina 9 a ultimului catalog Ladys este tot cu noutati: o gama noua de after shave-uri. Cu aroma de mosc sau gama Macho – Sea Wind. Toate aceste after shave-uri sunt la pretul de 17 lei/bucata.

Catalogul nou Ladys

Cel mai nou catalog de la Ladys il primiti in orice comanda facuta in magazinul online de produse cosmetice sau accesorii. La inregistrare si activare cont Ladys primiti in cutia postala un catalog gratuit de la Lady’s.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's