Catalog ianuarie-februarie 2012

Ladys cosmetice ianuarieUn catalog al anotimpului dragostei, asa este denumita brosura Ladys care va fi valabila pentru perioada 6 ian-20 februarie 2012. Primul catalog Ladys pe anul 2012 dedicat indragostitilor, aplicat pentru cadourile de Sf Valentin si de Dragobete, totul pentru a va oferi posibilitatea de a oferi un catalog pentru cea draga sau pentru cel drag, in cosmetice si parfumuri. Important: acest catalog va fi valabil doar de anul viitor, din luna ianuarie (din 6 ianuarie 2012). Ca de obicei, fiecare catalog Ladys vine cu noutati absolute sau cu produse cu reduceri speciale pentru clientii si reprezentantii Ladys. Cu ce suprinde acest nou catalog veti afla doar de pe acest site care va ofera o recenzie completa pentru noua oferta de produse cosmetice Ladys. Parfumuri, cosmetice, produse de ingrijire si machiaj la un excelent raport calitate/pret si cu foarte multe reduceri, in functie de valoare comenzii facute. Nu uitati: Ladys ofera transport gratuit prin curier rapid in peste 200 de localitati din tara. Cu alte cuvinte, orice comanda de minin 133 ron va ajunge la usa dv in mod gratuit prin curier rapid.
Asadar, ca de obieci, oferte speciale si unice in domeniul cosmeticelor, parfumurilor si produselor de ingrijire personala. Cea mai buna oferta pe anul 2012. Atentie: pana la acest catalog este valabil actualul catalog care include oferte speciale pentru luna decembrie 2011 si pentru Sarbatorile de Iarna.
De retinut: oferta pentru viitorul catalog include cele mai mari reduceri pentru produse si seturi de produse de la rebrenduirea Metropolitan in Ladys! Practic, aproape fiecare pagina de catalog 2012 cuprinde reduceri speciale pentru anotimpul indragostitilor! Reduceri de 10 – 35% pentru foarte multe produse. Doar pentru catalogul viitor insa!
Foarte nou in catalogul Ladys 2012: vopsea de par naturala si fara amoniac si oxidanti. Crema coloranta cu henna de la Herbal Time, cu un pret special de lansare: 12,45 lei! Pachetul contine o crema coloranta (75 ml) pregatita pentru a fi aplicata direct. pregatita pentru a fi aplicata direct + manusi de protectie si instructiuni de folosire.
Tot de la Herbal Time, foarte nou,  produse naturale, sampon si masca reparatoare la pretul de 12 lei.
Reducere fata de pretul standard (de 52 de lei = 44,32 lei) pentru pachetul promotional cu fond de ten mat. Pagina 7 a noului catalog. Acest set include in pret fondul de ten mat si fardul de pleoape.
Oferte irezistibile la inceput de an Lady’s: setul natural style 2, lac de unghii + luciu de buze de la Isabelle Dupont.
Pachet promotional bratara + parfumul Enjoy me, aroma fructata, la doar 57,78 lei = cadoul potrivit pentru persoana iubita!
Parfumuri noi in noul catalog Ladys (pagina 25) de la Camil Temptation (19,99 lei), Unique (19,99 lei), NINA (19.99 lei). Ape de parfum 30ml + 5ml GRATIS.
Sampon cu SUPER CANTITATE 400ml + 100 ml gratis de la Camil (pagina 86, 12,99 lei).
Probabil ca si doamna Elena Udrea va fi spurinsa de aceasta oferta de creme si produse cosmetice!
IMPORTANT: aceasta recenzie de catalog apartine exclusiv site-ului cosmeticeladys.ro si orice preluare incalca Legea drepturilor de autor!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's