www.LADYS.ro Catalog iunie-iulie

Ultimul Catalog www.Ladys.ro Catalog Lady’s in vigoare. Urmatorul Catalog Ladys intra in vigoare pe 12 iunie. Www.Ladys.ro catalog valabil 12 iunie -24 iulie 2017. Brosura Ladys online o puteti consulta pe aceasta pagina. DACA NU AVETI cont Ladys va puteti activa unul dand click pe bannerul de mai jos.

Un catalog gratuit Ladys puteti comanda O SINGURA DATA dupa activarea contului. Nu incercati dublare unui cont Ladys. Dupa ce va activati contul logati-va in el si completati adresa postala. Apoi comandati un singur catalog Ladys ignorand pretul. Selectati la expediere Posta Romana. veti primi un catalog gratuit Ladys in aproximativ 7 zile lucratoare. Catalogul Ladys il comandati in vederea efectuarii de comenzi: nu e revista de moda!

Inregistrare Ladys

www.Ladys.ro catalog ultim

Catalog Ladys iulie 2017: valabil 12 iunie – 24 iulie. Brosura Ladys online este disponibila de pe orice dispozitiv. Puteti consulta Brosura Lady’s online de pe telefon mobil, tableta sau laptop. O brosura Ladys disponibila de pe Android, Windows sau iOS.

Catalog Gratuit Ladys

Un catalog gratuit Ladys primiti o singura data daca nu faceti comenzi. Un catalog gratuit Ladys primiti atunci cand va activati contul si il comandati. Va activati contul Ladys, va logati in el. Apoi completati adresa postala. Apoi dati click pe catalog si comandati un singur catalog ca pe o singura comanda. Urmatii pasii de comanda ignorand pretul. Selectati Posta Romana la expediere pentru a primi catalogul gratuit acasa.

Catalogul gratuit Ladys este pentru a face comenzi. Nu este o revista cu poze. Rolul catalogului Ladys este de a consulta oferta si a comanda apoi produse din el.

Dupa ce lansati si achitati o comanda Ladys si o achitati puteti solicita din cont un alt catalog gratuit Ladys intr-o perioada de 3 luni. Noul catalog Ladys il comandati tot din propriul cont ca pe un singur produs ignorand pretul. Nu puteti comanda un nou catalog gratuit Ladys daca nu aveti o comanda finalizata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's