Ladys Catalog mai-iunie

Catalog www.Ladys.ro mai-iunie. Ladys catalog campanie 5. Catalog ultim Lady’s pe 2017. Noul catalog Ladys este valabil pana la data de 12 iunie. Puteti comanda din acest catalog cosmetice pana la data de final a brosurii www.Ladys.ro. Puteti consulta acest catalog in vigoare Ladys pe aceasta pagina. Toate produsele din catalogul Ladys beneficiaza de reduceri daca veti comanda din contul activat in magazinul online. La inscriere Ladys primiti si un catalog gratuit pe care trebuie sa il comandati dupa activarea contului.

Completati corect formularul de inregistrare utilizand o adresa functionala si valida de e-mail, dupa activarea contului va logati in magazinul online, completati adresa postala, comandati un singur catalog Ladys intr-o singura comanda ignorand pretul si bifand expedierea prin posta Romana. Veti primi catalogul gratuit acasa, in cutia postala. Pentru a va activa contul dati click pe bannerul de mai jos pentru a ajunge la formularul de inregistrare directa.

Ladys cont activare

Ladys catalog in vigoare


Catalogul Ladys in vigoare il puteti consulta dand click pe sagetile din lateralele imaginilor de mai sus. Ladys catalog in vigoare ce poate fi consultat de pe orice dispozitiv. Puteti rasfoi catalogul virtual www.Ladys.ro de pe calculator, laptop, telefon mobil, cu orice sistem de operare porninde de la Android, Windows si pana la iOS. Din catalogul in vigoare Ladys puteti lansa comenzi in perioada de valabilitate. Daca nu aveti cont Ladys il puteti activa si apoi comanda un catalog cosmetice pe care il veti primi gratuit acasa. Este important de stiut ca nu va puteti activa contul Ladys decat o singura data. Un cont Ladys pentru o persoana. Nu incercati dublarea contului Ladys.

Inscriere Ladys

O singura inscriere Ladys pentru un singur cont Ladys. Inscrierea Ladys este absolut gratuita si fara obligatii. Contul Ladys ramane activ permanent si puteti lansa oricand o comanda Ladys. Prin contul Ladys veti beneficia de reducerile substantiale oferite de aceasta firma romaneasca de produse cosmetice.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's