www.Ladys.ro Catalog noiembrie-decembrie 2014

Cel mai nou catalog Ladys. Ofertele Ladys se actualizeaza permanent, cu fiecare campanie, cu fiecare catalog. Foarte multe noutati in noul catalog Lady’s valabil pentru lunile noiembrie si decembrie 2014. Oferte si produse noi de la Ladys, firma romaneasca de comercializare a produselor cosmetice. Toate clientele cu cont activ in magazinul online Ladys beneficiaza de reducerile si promotiile in curs, de gratuitatile oferite, de toate discounturile si reducerile prezente in catalog. Pentru a consulta varianta online a catalogului de pe aceasta pagina dati click pe Click to read in fotografie. Nu este obligatoriu sa aplicati dupa inscriere la “reprezentant’. Nu eveti nicio obligatie, totul este activ ca promotii atat pentru cliente cat si pentru reprezentanti Lady’s. Singura diferenta: reprezentantii pot castiga bani frumosi din colaborarea cu Ladys. Toti cei pe care ii aduceti in reteaua dv. vor primi la inscriere catalogul gratuit de la Ladys. Nu uitati: inscrierea in magazinul online de produse cosmetice Ladys va ofera acces direct la produsele acestei firme. Toate parfumurile, cosmeticele si accesoriile Lady’s pot fi cumparate doar online, dupa ce va activati contul. Inscrierea este absolut gratuita si fara obligatii si va ofera toate avantajele oferite de Ladys pentru clienti sau reprezentanti.

Catalog www.Ladys.ro noiembrie-decembrie 2014. Acest catalog www.Ladys.ro perioada pana in 2015. Un catalog www.Ladys.ro special va fi publicat pentru Craciun. Noul catalog Lady’s este valabil intre 1 noiembrie – 30 decembrie si il primiti gratuit la inscriere. Ladys va promova in paralel cu acest catalog si o brosura speciala numai cu oferte pentru Craciun. Printre noile produse ale ultimului catalog Ladys, Campanie 8 noiembrie-decembrie 2014, se numara produsele Marula Gold. Cosmetice cu o tinta clara: protejarea pielii, lupta impotriva imbatranirii pielii.

Magazinul tau Ladys

Produsele www.ladys.ro Marula Gold

Noutatea absoluta a ultimului catalog Ladys este solutia pentru mentinerea hidratarii. Este vorba de gama de ulei “Marula Gold“. Un produs cosmetic cu o tinta clara: protejarea pielii si, mai ales, lupta impotriva radicalilor liberi care cauzeaza imbatranirea prematura a pielii. Solutie pentru mentinerea hidratarii, din gama de ulei de Marula Gold. Uleiul de Marula provine din fructele copacului african numit si “copacul elefantului”. Este un ulei obtinut prin presare la rece si folosit de populatia bastinasa pentru combaterea deshidratarii si craparii pielii, in conditii dificile de clima, pentru a evita iritatiile si imbatranirea pielii. Este o sursa naturala de tocoferoli si acizi grasi mononesaturati. Este un ulei perfect absorbit de piele, reface bariera lipidica naturala protejand pielea de atacul radicalilor liberi care cauzeaza imbatranirea prematura. Uleiul de marula este considerat un adevarat ‘Gardian al Tineretii”.
O alta noutate a catalogului Lady’s: ulei de Marula pentru toate tipourile de piele – Marula Gold Elixir 100% natural 15ml.
Ladys Catalog 8 noiembrie-decembrieProdusele din gama Marula ofera o îngrijire echilibrata si nu multidirectionala pentru ca proprietatile miraculosului ulei de marula sunt potentate de un complex de:
– alte patru uleiuri terapeutice extrase din:
Macadamia, Masline, Muoi de Tahiti si Armu rariu.
componenta Ideallift ™care intervine in refacerea
fermitatii tenului
– extractul de ceai Rooibos confera proprietati
antioxidante si de protectie împotriva radicalilor liberi
– acid hyaluronic
– colagen de origine marina
ala alta noutate in ultimul catalog Lady’s online: crema de noapte revitalizanta pentru ten uscat – Marula Gold. Cu textura sa usoara si placuta, actioneaza pe tot parcursul noptii, controland in special nivelul hidratarii pielii si implicit al finetii si supletii ei. Crema impiedica deshidratarea pielii si sustine refacerea naturala. Compozitia speciala o recomanda pentru refacerea hidratarii si luminozitatii pielii care necesita interventie rapida si cu rezultate imediate – 50ml, 39,99 lei.
Tot la capitolul noutati absolute Ladys catalog 8 noiembrie -decembrie 2014: crema contur ochi – Marula Gold. Pielea extrem de sensibila si delicata din jurul ochilor este cea care arata prima semnele imbatranirii si de aceea necesita ingrijire speciala. O astfel de ingrijire o asigura crema contur ochi, ce contine si alte ingrediente de calitate in completarea uleiului de marula. Cintinut bogat, special si bine ales de uleiuri de: macadamia, ciulin, masline si Muoi Tahiti (obtinut din maceratul de flori de Gardenia), armurariu, acid hyaluronic, colagen de origine marina si polizaharidul Pullulan pentru reducerea ridurilor – 15ml, 34, 90 lei.

www.ladys.ro catalog noiembrie-decembrie 2014

De la Ladys catalogul acesta este ultimul pe anul 2014. Pana in anul 2015 nu va fi un nou catalog www.Ladys.ro.Va exista insa o brosura speciala dedicata Craciunului 2014, ultima oferta Lady’s pentru anul in curs. Campania 8 Lady’s acopera total perioada 1 noiembrie – 31 decembrie si va fi completata doar de www.Ladys.ro brosura speciala de Craciun 2014. Oferte actualizate permanent in catalogul www.ladys.ro in curs.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's