Lady’s Catalog noiembrie-decembrie

Catalogul www.Ladys.ro pentru Sarbatori. Ladys catalog valabil 21 noiembrie – 20 decembrie. Este catalogul Ladys dedicat Sarbatorilor de iarna. Aceasta brosura o puteti consulta in versiune online in acest articol. Foarte multe oferte pentru perioada lunii noiembrie-decembrie in catalogul nou Lady’s. Puteti cumpara aceste produse cu reduceri de pana la 40% functie de valoarea totala a comenzii. Discountul se aplica la preturile afisate in catalogul www.ladys.ro. Este necesar sa va activati contul Ladys daca doriti sa beneficiati de aceste reduceri.

Ladys publica un nou catalog pentru fiecare campanie. Brosura apare regulat la un interval de aproximativ 45 de zile. Produsele au un foarte bun raport calitate/pret. Pentru inscriere Ladys dati click pe bannerul de mai jos.

inscriere www.ladys.ro

www.Ladys.ro catalog C10

Catalogul www.Ladys.ro C10 acopera perioada 21 noiembrie – 20 decembrie. Este catalogul cosmetice Ladys pentru comenzi inaintea Sarbatorilor de iarna. Catalogul online Ladys il puteti consulta in fereastra de mai jos. Este o brosura virtuala ce poate fi deschisa si de pe dispozitivele mobile (telefon, tableta). Pentru a vedea catalogul pe tot ecranul dati click pe patrat. Pentru a rasfoi catalogul virtual Ladys dati click pe sagetile laterale.

Inscrierea Ladys este gratuita si fara obligatii. Dupa inregistrare daca doriti catalogul gratuit este necesar sa va logati in cont si sa il comandati. Va logati in contul Ladys cu datele folosite la inregistrare: email si parola. Apoi este necesar sa va completati adresa postala. Dupa ce adaugati adresa de livrare comandati un singur catalog, intr-o singura comanda. Selectati pentru expediere Posta Romana pentru a primi catalogul gratuit.

La comenzi Ladys de peste 123 lei (pret catalog) veti avea o reducere de 25% si transport gratuit prin curier rapid.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's