Ladys catalog octombrie-noiembrie

Aveti in acest articol ultimul catalog Ladys. O oferta Lady’s prinsa intr-un articol. Catalog nou www.Ladys.ro in versiunea online. Un catalog Ladys pe care il puteti urmari de pe orice dispozitiv. Si va asteptam cat mai des pe site-ul nostru. Un website dedicat catalogului Ladys aproape de toti utilizatorii internetului romanesc. Cele mai noi oiferte Ladys le regasiti pe acest website.

Catalogul Ladys este disponibil aici atat in versiune online cat si in versiune video. Oferta Ladys completa, cu informatii despre noul catalog Ladys.

www.Ladys.ro catalog

Un catalog Ladys in versiune online. Este o brosura similara cu catalogul tiparit. Este cea mai buna formula pentru a cunoaste produsele din catalogul Ladys. Puteti mari acest catalog online Ladys pe tot ecranul. Rasfoiti paginile de catalog dand click pe sagetile laterale. Un catalog Ladys modern, in format video.

Catalog Ladys video

Un catalog Ladys in format modern. Catalogul www.ladys.ro il puteti urmari ca pe un clip video. Urmariti inregistrarea video si puneti pauza la pagina de catalog pe care doriti sa o vedeti mai bine. Catalogul Ladys video il puteti consulta de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Nu uitiati ca dupa activarea contului Ladys aveti posibilitatea de a cumpara produse la preturi speciale. Este vorba de discounturile care se aplica functie de valoarea totala a comenzii. Cea mai importanta reducere ladys se aplica dupa pragul de 133 lei (pret de catalog). La comanda de peste 133 lei aveti o reducere de 25%.

Ladys are oferte pentru toate buzunarele. Si aceste oferte de cosmetice, parfumuri si accesorii le puteti gasi permanent aici. Catalogul Ladys in format online este disponibil permanent pe site-ul nostru.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's