Catalogul www.ladys.ro

Aici puteti consulta online catalogul www.Ladys.ro. Este foarte asemanator cu catalogul tiparit dar, in plus, este actualizat permanent cu noile produse de catalog Lady’s.

Pentru a primi absolut gratuit catalogul tiparit Ladys este necesar sa va inscrieti pe magazinul online. Inscriere fara obligatii, absolut gratuita. Imediat ce va inscrieti o sa va apara optiunea de a comanda catalogul (revista cu produse) Ladys. Este bine sa il comandati imediat dupa inscriere pentru ca este expediat prin Posta Romana si poate ajunge si in 10 zile in cutia dv postala. Castigati asadar timp comandand imediat catalogul Ladys.

CLIC AICI PENTRU INSCRIERE GRATUITA SI IMEDIATA. APOI COMANDATI CATALOGUL TIPARIT LADYS PE CARE IL VETI PRIMI GRATUIT IN CUTIA POSTALA.

Pentru a vedea cele 147 de pagini ale catalogului nou Ladys dati clic pe fotografiile de mai jos. Dupa ce ati vazut o pagina dati clic pe X pentru a o inchide sau oriunde in pagina in exteriorul imaginii. Paginile catalogului online Ladys o sa va apara marite dupa ce dati clic pe ele.

Important: pentru a primi cat mai repede catalogul gratuit este bine sa il comandati imediat ce ati completat formularul de inscriere gratuita in magazinul online de cosmetice Ladys. Catalogul ajunge gratuit in cutia postala in aproximativ 8 zile lucratoare prin Posta Romana. Pentru a completa formularul de inscriere si apoi pentru a comanda dupa logare catalogul gratuit Lady’s CLIC AICI.

Imediat dupa inscriere va recomandam sa comandati catalogul de cosmetice pe care il veti primi absolut gratuit in cutia postala. Noi achitam inclusiv transportul prin Posta Romana.

Catalogul Cosmetice www.Ladys.ro va ajunge la dv. in aproximativ 7-8 zile lucratoare prin posta. Astfel veti castiga timp daca il comandati (gratuit) imediat dupa ce va inscrieti. Catalogul gratuit www.ladys.ro se expediaza de obicei gratuit si imediat dupa ce va creati cont si este expediat prin posta pe adresa folosita in formularul de inscriere in magazinul online.

In magazinul online pe langa produsele din catalog veti putea gasi si ultimele noutati in materie de cosmetice pentru femei, cosmetice pentru marbati, bijuterii din argint in serie limitata, ceasuri de dama si barbatesti. totul cu un raport calitate/pret excelent. Va puteti loga in magazinul online imediat ce completati formularul de inscriere prin clic pe catalogul Ladys alaturat.

Oferta www.ladys.ro este unica pe piata romaneasca online de produse cosmetice si accesorii. Produse cu un excelent raport calitate/pret + avantaje permanente pentru clienti. O metoda moderna de comercializare si distribuire a produselor cosmetice. Clientii se bucura de exact aceleasi facilitati ca si reprezentantii. Clientii sut cei care pot deveni reprezentanti Lady’s dar nu au absolut nicio obligatie in urma inscrierii in magazinul online. Nu exista obligatii de ocomenzi, de a aduce afiliati. Catalogul www.ladys.ro poate fi consultat permanent pe aceasta pagina.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's