www.ladys.ro catalog ultim sept-oct

Inscriere www.Ladys.ro. Catalog www.ladys.ro gratuit la inregistrare. Www.Ladys.ro Catalog campanie 6 produse noi. Catalogul Ladys pentru septembrie si octombrie: editie cu 132 de pagini. Multe noutati in aceasta ultima brosura de la firma romaneasca de comercializare produse cosmetice, parfumuri si accesorii. Healty Happy Life, de la Herbal Kraft, sunt produsele care reprezinta marea noutate a acestui catalog. Pentru catalog complet click pe imagine Click to read pentru a vedea catalogul Ladys pe tot ecranul. Sunt “suplimentele tale pentru o viata linistita si sanatoasa” oferite in exclusivitate de Ladys pe piata din Romania. Sunt produse speciale pentru toata familia, produse ce vin in completarea gamei de creme naturale de ingrijire. Un ajutor oferit de firma Ladys, produse naturale de calitate ce pot fi utilizate pentru cele mai numeroase probleme de sanatate sau pentru intampinarea unor astfel de probleme. Tot ca noutate in ultimul catalog Ladys sunt cremele naturale pentru ingrijirea completa a mainilor, in doua variante. Pretul de catalog Lady’s pentru o crema este de 3,99 lei. Cremele de la Regina Vita cu migdale sau vanilie contin glicerina, lasa pielea matasoasa si catifelata.

www.ladys.ro catalogulCatalogul www.ladys.ro cu nr. 6 intra in vigoare la 1 sept. Brosura Lady’s in curs e valabila pana atunci. Ultimul catalog Ladys: toamna 2015. O brosura Ladys disponibila online pe acest site cu informatii despre cele mai noi produse si oferte.

Oferta de toamna de la www.ladys.ro. Catalogul www.Ladys.ro ce intra in vigoare de la 1 septembrie 2015. Pana la aceasta data comandati produse din catalogul de vara, din brosura 5 ladys valabila pentru comenzi pana la 1 septembrie.

Healty Happy Life

Sunt produse 100% naturale de rovenienta germana de la firma Herbal Kraft, in aceeasi gama cu cunoscutul produs Happy Colon.
Happy Prostate este pentru protectia prostatei. Amelioreaza tulburarile de functionare a prostatei, ajutand la reducerea disconfortului manifestat prin urinari frecvente (in special noaptea), flux urinar spab, senzatie de urinare incompleta, tulburari de potenta. Ingrediente active: Pygeum, Saw Palmetto, Turmeric, Urzica, VitaminaE, Zinc, vitamina B6.

Happy Liver pentru detoxifierea ficatului. Imbunatateste functionarea ficatului si ajuta la metabolizarea si eliminarea din organism a metalelor grele, alcoolului, toxinelor. Stimuleaza fluxul biliar si poate ajuta la regenerarea celulelor ficatului. Ingrediente active: Anghinare, Armurariu, Turmeric, N-Acetil L-Cisteina.
Happy Memory este un produs natural pentru imbunatatirea memoriei. Happy Memory stimuleaza inteligenta si imbunatateste memoria si capacitatea de concentrare. mareste acuitatea vizuala, protejand ochiul. Sporeste tonusul general al organismului. Ingrediente active: Gikgo Biloba, Turmeric.
Happy Lady’s Secret un produs pentru reducerea disconfortului menstrual. Happy Ladys Secret atenueaza disconfortul menstrul si ajuta la reglarea balantei hormonale. Ingrediente active: Cretisoara, Ghimbir, Menta, Turmeric.Ladys Catalogul sept-oct 2015
Hapyy 50’s produs ce scade simptomele menopauzei. Sustine sistemul hormonal feminin si contribuie la diminuarea neplacerilor cauzate de disfunctia acestuia in perioada de pre-menopauza si a menopauzei. Ingrediente active: Talpa-gastei, Ghimbir, Mierlea, Lucerna, Menta, Turmeric, Seminte de In, Vitamina E, Vitamina B1, Vitamina B2, Vitamina B6, Acid Folic, Vitamina D3.
Happy Artro este un produs destinat imbunatatirii mobilitatii articulare. Articulatii nedureroase si mobile, Happy Artro ajuta circulatia sangvina la nivelul articulatiilor. Contribuie la protejarea sistemului articular si osos, tendoanelor si ligamentelor. Ingrediente active: Colagen Hidrolizat, Condroitina, Glucozamina, MSM.
Catalogul Ladys de toamna intra in vigoare de la 1 septembrie. Pana la aceasta data este valabil pentru comenzi Catalogul 5 www.Ladys.ro. Inscrierea online de pe acest site pentru www.ladys.ro este absolut gratuita, directa si fara obligatii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's