www.Ladys.ro catalog campanie 5 iulie-august

Www.Ladys.ro ultimul catalog 5 2015. Oferta noua www.Ladys.ro iulie-august. Ladys catalog nou 5/205. Noul catalog Lady’s 5 in vigoare pana in luna august, campanie 5. Consulta catalogul Ladys ultim. Noutate Lady’s in catalogul iulie-august: unghii 3d, seturi de manichiura pentru un aspect modern. Nail Art 3D la 9,99 lei, reducere 25%. Strong Man: gama parfuuri Ladys pentru barbati la 26,55 lei. Consulta catalogul Ladys Campanie 5 pe 2015 in format complet: clic pe Click to read in imaginea alaturata. Esente intense de parfum intr-o colectie de lux pentru barbati. Pentru a consulta catalogul online Ladys, pe tot ecranul, dati click pe Click to read. Ultima brosula Lady’s in format online. Ofertele cele mai noi de la Ladys: catalog cosmetice, parfumuri si accesorii. Obtine catalogul nou de la Ladys dupa ce iti activezi contul in magazinul online. orice comanda de la Ladys este insotita de oferte si discounturi si in pachet veti primi si produse promotionale (pungute cadou, brosuri, cataloage tiparite). Un catalog Lady’s este editat la aproximativ 45 de zile cu produse si oferte noi: cosmetice, parfumuri si accesorii. In materie de parfumuri va recomandam gama de esente frantuzesti de la ID Sangado, Essente frantuzesti de durata de la Lady’s.

Magazinul tau LadysCatalogul urmator de la Ladys in vigoare de la 1 iulie. Produse noi Ladys: cosmetice, parfumuri si accesorii. Catalogul 5 Lady’s pe 2015 este valabil pana la 31 iulie. Important, actualul catalog este valabil pentru comenzi pana la sfarsitul acestei luni.

Foarte multe produse in acest nou catalog Ladys, brosura valabila pe perioada de vara, cu reduceri substantiale. Cosultati catalogul online disponibil pe aceasta pagina sau solicitati catalogul gratuit de la Ladys. Cum primiti catalogul gratis Lady’s? Daca sunteti deja client/clienta Ladys, cu un cont activ (daca ati facut deja in trecut o comanda Ladys), comandati un catalog Ladys Campanie 5 ca pe un singur produs. Finalizati comanda. Veti primi noul catalog Ladys in cutia postala.
Catalog Ladys 5 iulie august 2015Catalogul gratuit Ladys pentru o clienta noua. Este foarte usor de obtinut. Dati click pe bannerul Ladys de pe acest site, ajungeti la formularul de inregistrare directa. Completati formularul de inscriere Ladys cu date complete si valide. Pe adresa postala veti primi catalogul gratuit. Asadar este foarte important sa completati cu atentie adresa dv. La fel de important este sa utilizati o adresa functionala si valida de e-mail. Pe adresa de email veti primi de la Ladys codul de activare a contului in magazinul online Lady’s. Odataactivat contul prin adresa de e-mail in sistemul informatic se va lansa trimiterea catalogului gratuit Ladys catre adresa postala completata in formular. Contul Ladys se activeaza urmand toti pasii cu atentie, in formularul de inscriere. Astfel, veti primi catalogul gratuit Ladys dupa activare cont Ladys.

Consulta permanent oferta de la Lady’s pe acest site unde veti gasi catalogul in curs dar si informatii despre urmatorul catalog Ladys.Un catalog gratis veti primi in cutia postala la inregistrarea in magazinul online sau, daca aveti deja un cont, comandati un sigur catalog ca pe o comanda simpla.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's