Catalogul nou Ladys: numeroase oferte speciale.

Catalogul nou LadysCatalogul nou oferit de Ladys propune produse noi si – mai ales – oferte pe masura. Ca de obicei raportul calitate/pret este excelent pentru cosmeticele Ladys. O oferta ce include nu numai produse cosmetice de calitate ci si reduceri substantiale adaptate la o economie de piata competitiva. Pentru comenzi de minim 100 ron veti primi pe langa catalogul gratuit si un set de testere pentru parfumuri. Daca aceste esente nu ar fi fost de calitate nu ar fi fost oferite pentru promovare… Mai mult, la o comanda de minim 133 ron primiti o reducere de 25% fata de pretul de catalog. Adaugati pentru inceput transportul gratuit oriunde in tara – fiind achitata taxele de transport prin Posta Romana – dar si transportul gratuit la usa dv prin curier in Bucuresti. Acelasi transport prin curier in termen scurt costa doar 7,5 ron oriude in tara.

Recapitulam: produse cosmetice ieftine de calitate, testere si catalog gratuit, transport gratuit… Probabil cea mai buna oferta care va pune la dispozitie cele mai bune produse pe care le puteti oferi de sarbatori pentru cei dragi. Craciunul va fi mai placut – chiar si in aceasta perioada de criza – cu ajutorul cosmeticelor de la LADYS.

Pentru a primi gratuit in cutia postala noul catalog Ladys in varianta tiparita trebuie sa va faceti cont in magazinul online. Nu va obliga la nimic aplicarea la acest cont iar catalogul nou cu produse Ladys il veti primi absolut gratuit. Atentie: daca aveti deja cont si ati primit deja un catalog gratuit Ladys nu incercati sa solicitati inca unul. Pentru inscriere gratuita si imediata si pentru a primi catalogul tiparit gratuit in cutia postala CLIC AICI. Comandati catalogul gratuit imediat dupa logare pe magaziul online pentru a castiga timp: este expdiat prin Posta Romana si poate ajunge in 7-8 zile lucratoare.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's