www.Ladys.ro catalogul septembrie: campanie 6 Lady’s pe 2014

Catalogul nou www.Ladys.ro septembrie 2014. Fii o Lady cu produse de la www.Ladys.ro! Campania 6 www.Lady’s.ro acopera  septembrie cu oferte si promotii noi. O Brosura Ladys adaptata inceputului de toamna, un catalog Lady’s asteptat. produse cosmetice, parfumuri, accesorii ce pot fi cumparate la preturi romanesti de la o firma romaneasca. Incurajeaza comertul romanesc si firmele romanesti pentru ca taxele sa ramana in totalitate in tara! Ladys aduce foarte multe promotii in acest nou catalog. Peste 50 de noutati si promotii in aceasta noua brosura de cosmetice, parfumuri si accesorii de la Lady’s. Catalogul Ladys 6 septembrie pe 2014 il puteti urmari chiar pe aceasta pagina prin Click to read. Dupa ce dati clic noul catalog Lady’s poate f consultat in versiunea online, pe toata dimensiunea exranului. Foarte multe produse cosmetice noi in domeniul ingrijirii parului, ingrijirea unghiilor, produse noi pentru gene de invidiat, accesorii practice. Toate aceste noi produse sunt insotite de reduceri de sezon, discounturi intre 10 si 40% pentru clienti cat si pentru reprezentanti. Important: reducerile sunt stabilite la produsele de catalog. Iar la suma totala de comanda se aplica discounturile totale ce pot ajunge pana la 42% fata de pretul de catalog.

Cele mai semnificative discounturi de la www.Ladys.ro le primiti la comenzile de minim 130 ron: reducere fata de pretul de catalog de 25%, transport gratuit prin curier rapid, set gratis cu 15 mostre parfumuri, articole promotionale si pungi pentru cadouri cosmetice.

www.Ladys.ro continua astfel ofertele preriodice de care se bucura atat clientii cu cont activ in magazinul online cat si reprezentantii care isi construiesc propria retea. Singura diferenta intre clientele inscrise cu cont activ in magazinul online si reprezentanti este aceea ca reprezentantii obtin, in plus fata de reducerile obisnuite, venituri suplimentare permanente generate de prorpia retea de clienti dezvoltata.

Magazinul tau Ladys

Ladys este o firma absolut romaneasca de dsitribuire a produselor cosmetice. Cumparand de la Lady’s incurajezi o firma romaneasca in dezvoltare, aduci plus valoare la economia romaneasca si beneficiezi in acelasi timp de produse cosmetice, parfumuri si acesorii de calitate. Impozitul pe profit al firmei Lady’s dar si al reprezentantilor ramane in Romania! Asadar: produse pentru romani si taxe ce raman in Romania.

Produse www.Ladys.ro

Lady’s are in premiera in acest catalog 6 pe 2014 produse de ingrijirie pentru manichiura si unghii dar si accesorii pe care trebuie sa le ai permanent cu tine pentru a fi frumoasa si delicata. La paginile 16-17 din catalogul Ladys (catalogul nou il poti consulta AICI) gasesti draga clienta a Ladys accesorii practice, necesare si mai ales: de cea mai buna calitate.Oglinda dubla pentru poseta, penseta cu led (lumina calda) si setul de aplicatoare pentru farduri reprezinta noutati in catalogul 6 Ladys pe septembrie 2014. Pentru sanatatea si frumuseatea parului tau regasesti la un pret special in noua brosura Ladys peria de par si pieptanul special. O perie de calitate la 26 de lei si un pieptan cu dinti mari la doar 6 lei. Acestea sunt preturi de catalog la care se apica reducerile de comanda finala.

Oferta bun venit Lady's 3
Noutate absoluta in brosura 6 Ladys: gene false si lipici pentru gene false. Gasiti aceste produse la pagina 19 din noul catalog Ladys: gene false la 14 lei si lipiciul din cauciuc natural la mai putin de 4 lei.
Ajutorul tau practic: borsete pentru accesorii si produse cosmetice. Le gasesti la pagina 20 din brosura urmatoare Ladys. materiale din tesatura impermeabila (nu te trezesti cu farduri,oje, parfumuri varsate in bagaje). Iar borseta “zebra” include si un portfard cu oglinda interioara. Borsetele simple de cosmetice costa 19 lei (-ret afisat in catalog) iar borseta cu doua compartimente specializate (zebra) costa 25 de lei.
Pentru ingrijirea picioarelor un alt produs “must have” de la Ladys: pentru ingrijirea picioarelor. La pagina 21 din catalogul Ladys in curs gasesti, la preturi speciale: pila dubla pentru picioare, pila abraziva pentru picioare, pila de picioare pentru curatat delicat, peria cu suprafata abraziva pentru picioare si distantierul pentru pedichiura.

Noutati in catalog www.Ladys.ro

La pagina 22 din catalogul Ladys in curs gasiti unghiera mica (din inox) ideala pentru orice trusa de manichiura. Este dotata cu dispozitive de curatat si pilit. Pret de catalog: 3,99 lei.
La aceeasi pagina din catalogul nou Ladys gasiti, tot la 3,99 lei, unghiera mare prevazuta cu compartiment de acumulare a resturilor de unghii taiate. material: inox si plastic alb.
Unghiera cu aplicatie cauciucata (tot pagina 22 din brosura Ladys) la 5,59 lei si instrumentul de indepartat cuticule. Studiaza catalogul online Ladys pentru a vedea gama completa de unghiere.
Tot pentru o manichiura impecabila gasiti la pagina 22 Lady’s catalog nou: penseta, pila si forfecuta. Toate la un pret special.

Parfumuri www.Ladys.ro esente frantuzesti

Toate parfumurile Ladys au esente frantuzesti. Au ape de parfum concentrate. Dureaza in timp si sunt de calitate. Va recomand parfumurile speciale Iago Daniel Sangado (ID Sangado) unice pe piata europeana. Parfumuri ce au facut cariera in Franta si Italia. Parfumuri Sangado ce sunt comercializate pe piata din Romania doar de firma romaneasca Lady’s. Alaturi de aceasta gama speciala gasiti parfumuri de calitate, de durata, la preturi adaptate pentru Romania. Sunt oferte speciale Ladys de parfumuri de calitate pe care le puteti cumpara online, fara costuri de transport, cu promotii permanente. Important: orice produs Ladys poate fi returnat la firma daca are defecte.

Lady’s are in premiera in acest catalog 6 pe 2014 produse de ingrijirie pentru manichiura si unghii dar si accesorii pe care trebuie sa le ai permanent cu tine pentru a fi frumoasa si delicata. La paginile 16-17 din catalogul Ladys gasesti draga clienta a Ladys accesorii practice, necesare si mai ales: de cea mai buna calitate.Oglinda dubla pentru poseta, penseta cu led (lumina calda) si setul de aplicatoare pentru farduri reprezinta noutati in catalogul 6 Ladys pe septembrie 2014. Pentru sanatatea si frumuseatea parului tau regasesti la un pret special in noua brosura Ladys peria de par si pieptanul special. O perie de calitate la 26 de lei si un pieptan cu dinti mari la doar 6 lei. Acestea sunt preturi de catalog la care se apica reducerile de comanda finala.
Noutate absoluta in brosura 6 www.Ladys.ro: gene false si lipici pentru gene false. Gasiti aceste produse la pagina 19 din noul catalog Ladys: gene false la 14 lei si lipiciul din cauciuc natural la mai putin de 4 lei.
Ajutorul tau practic: borsete pentru accesorii si produse cosmetice. Le gasesti la pagina 20 din brosura urmatoare Ladys. materiale din tesatura impermeabila (nu te trezesti cu farduri,oje, parfumuri varsate in bagaje). Iar borseta “zebra” include si un portfard cu oglinda interioara. Borsetele simple de cosmetice costa 19 lei (-ret afisat in catalog) iar borseta cu doua compartimente specializate (zebra) costa 25 de lei.
Pentru ingrijirea picioarelor un alt produs “must have” de la Ladys: pentru ingrijirea picioarelor. La pagina 21 din catalogul www.Ladys.ro in curs gasesti, la preturi speciale: pila dubla pentru picioare, pila abraziva pentru picioare, pila de picioare pentru curatat delicat, peria cu suprafata abraziva pentru picioare si distantierul pentru pedichiura.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's