Comisioane si Bonusuri

Ce am de castigat daca aduc oameni in sistem?

Va prezentam un grafic explicativ care simuleaza reteaua pe care o puteti crea aducand colaboratori:

Daca inscrieti o persoana in retea primiti 10% din vanzarile acelei persoane. Sa presupunem ca dvs ati recrutat-o pe d-na Popescu si d-na Popescu la randul ei a inscris-o pe d-na Ionescu. In acest caz veti primi 10% bonus din vanzarile d-nei Popescu si 5% din vanzarile d-nei Ionescu. Primiti bonus de la toate nivelurile retelei dumneavoastra dupa cum urmeaza: nivelul 1 – 10%, nivelul 2 – 5%, nivelul 3 – 2.5%, nivelul 4 – 1.25%, nivelul 5 – 0.62% etc.
Bonusul se poate plati  doar pentru comenzile pentru care noi am incasat deja banii. Exista o perioada de aproximativ 14 zile intre momentul in care e plasata o comanda si momentul cand poate fi revendicat bonusul pentru acea comanda. Bonusurile se vor plati la cerere in zilele de vineri, pe 15 si 30 ale fiecarei luni. Valoarea bonusului se poate deduce din valoarea comenzilor dumneavoastra sau se livreaza intr-un cont bancar pe care ni-l comunicati. Pentru a creste viteza de procesare, cand solicitati bonusul, comunicati-ne numele titularului de cont, banca, numarul de cont IBAN.

3 metode simple si eficiente de castig: 1) castig imediat ca reprezentant prin reducerile obtinute la produse, 2) castig ce poate fi obtinut din vanzarea produselor la pretul de catalog si incasarea diferentei reprezentata de reducerea de 33% ca reprezentant, 3) realizarea unei retele cat mai extinse de colaboratori, reprezentanti adusi de dv. in sistem, care o sa va aduca un profit permanent garantat.
Cum pot castiga din vanzari directe?

Folositi catalogul Lady’s pe care il primiti dupa inregistrare pentru a prezenta produsele noastre. Din preturile prezentate in catalog dv. castigati la vanzarea directa diferenta de pret reprezentata de discountul (reducerea) de care beneficiati ca reprezentant Ladys. Castig imediat de 33%. De exemplu: pentru o comanda de 100 RON primiti 33 RON. Alte exemple:
– Pentru o comanda de  300 lei, castigul dvs este de   99 lei
– Pentru o comanda de  600 lei, castigul dvs este de  198 lei
– Pentru o comanda de 1000 lei, castigul dvs este de 330 lei
Reducere suplimentara de 10 % la foarte multe produse, discount care se adauga castigurilor dv. din vanzari!

Mai mult… Lady’s va vine in ajutor cu multe instrumente de lucru si promovare pentru a demara repede si eficient munca dvs ca si reprezentant:
materiale de lucru gratuite (catalog si testere gratuite)
transport gratuit prin Posta Romana
transport rapid prin Curier (7,5 lei), Pentru Bucuresti livrarea prin curier este gratuita!
platforma online cu toate datele actualizate pentru informarea in timp real asupra statutului comenzilor, valoarea bonusului, date ale contului, noutati etc…

Daca intr-o luna comandati de minim 600 lei (dvs sau impreuna cu alte persoane pe care le-ati inscris) beneficiati de o reducere suplimentara de 10% pentru toate comenzile din luna urmatoare, castigand astfel statutul de coordonator. Acest statul inceteaza insa in momentul incare nu indepliniti conditia de a face minim 600 lei comenzi intr-o luna .

Cum fac comenzi ca reprezentant Lady’s?

Doar dupa ce va inregistrati in magazinul online (shopul online) cu datele pe care le primiti dupa ce completati formularul de inscriere.

Cum aflu informatii despre persoanele pe care le-am recrutat si vanzarile acestora?

Dupa ce va inregistrati ca reprezentant completand pe acest site formularul de inscriere Ladys primiti datele necesare care va ofera accesul la “Structura retelei dumneavoastra”. O sa vedeti vanzarile pentru fiecare nivel al retelei  create si bonusul pentru fiecare nivel. Mai jos, pe aceeasi pagina online, veti gasi si structura, cu reprezentantii inscrisi de dumneavoastra si cei pe care reprezentantii dumneavoastra i-au inscris. Acestia apar ca enumerare sub persoana care i-a inscris. Prin clic pe numele persoanei puteti vedea  imediat comenzile pe care acea persoana le-a facut si detalii despre comanda.

Avantajele fata de alte companii de vanzari directe sau multilevel marketing?

Oferim produse de calitate la preturi acesibile. Astfel puteti obtine vanzari mai mari, deoarece aproape oricine isi poate permite sa cumpere produsele noastre. De asemenea, clientii tind sa devina fideli si sa revina sa cumpere aceste produse de calitate de la dumneavoastra, ceea ce va avea ca rezultat mai multe vanzari si mai mult profit pentru dumneavoastra.
– Oferim un sortiment variat de produse si noutati si introducem noutati si produse interesante in mod constant, unele produse unice pe piata, ce va vor creste vanzarile. Un nou catalog apare odata la 2-3 luni.
– Avem un sistem transparent de acordare a bonusurilor. Veti cunoaste statutul comenzilor dumneavoastra, structura retelei reprezentantilor dvs, ce comenzi au efectuat acestia si alte informatii utile. Aceasta se datoreaza sistemului on-line pe care il puteti consulta si verifica oricand doriti.
– Produsele se expediaza gratuit prin posta romana sau prin curierat rapid contra unei taxe de 10 lei (gratuit in Bucuresti).

Valoarea minima a comenzilor este de 100 lei la pretul cu discount. Castigul dumneavoastra il obtineti din diferenta dintre pretul pe care il platiti cand luati produsele de la noi si pretul din catalog la care vindeti produsele clientilor dumneavoastra.  Astfel la o comanda de 100 de lei castigati 33 de lei. Cand va creati contul vi se acorda automat statut de reprezentant. Daca dumneavoastra si reteaua creata de dvs plasati comenzi de mai mult de 600 lei intr-o luna, in luna urmatoare beneficiati de un discount suplimentar de inca 10% fata de pretul de reprezentant. Va rugam sa ne comunicati de indata ce va calificati pentru acest discount suplimentar telefonic, prin sms sau e-mail, pentru a va schimba statutul de reprezentant in cel de coordonator.

De precizat ca profitul desi este garantat beneficiati de el doar pe timpul cat sunteti si aveti calitatea de reprezentant (profitul nu este transmisibil, va apartine personal), TVA-ul este deja inclus in pret (pret final de catalog sau de comanda finala), nu platiti decat in momentul in care produsele ajung la dv.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's