www.Ladys.ro gama de parfumuri Sangado

Catalog parfumuri SangadoCatalogul tiparit ID Sandago este primit in mod gratuit de toti clientii si reprezentantii www.Ladys.ro. Acest catalog cu parfumurile Sangado il primiti daca puneti comenzi de produse Lady’s si/sau Sangado. Puteti comanda gratuit catalogul Sangado si prin site-ul  www.Ladys.ro si il veti primi gratis in cutia dumneavoastra postala. Produsele ID Sandago sunt adus ein Romania de aceeasi firma care a facut cunoscute produsele si catalogul  www.Ladys.ro: Comert Cosmetice Online Internationale. Esentele parfumurilor Sangado sunt fabricate in Franta, in cadrul firmelor importante din domeniu si sunt ambalate in UE. ID Sangado ofera calitate de lux la un pret de produs de masa pentru ca a gasit o formula eficienta de marketing: sunt folosite doar 4 tipuri de recipiente pentru parfumuri si astfel au scazut cheltuielile de ambalare. In acest moment este cea mai buna oferta de parfumuri de pe piata online tinand cont de raportul calitate/pret. Pentru a consulta online catalogul de parfumuri Sangado CLIC AICI. Pe acest site veti gasi permanent cele mai noi informatii despre aceste parfumuri si despre catalogul Sangado care apare periodic cu noi oferte de ape de parfum.

ID Sangado prin www.Ladys.ro

Iago Daniel Sangado este un specialist in parfumuri cu experienta bogata in misterele caselor de parfumuri din Franta si este profund implicat in toate aspectele ce tin de industria parfumurilor. Din aceasta perspectiva, cea a specialistului in tehnologia parfumurilor, ID Sangado a avut ocazia sa cunoasca cele mai reusite arome de parfum. Gama de parfumuri poate fi consultata in catalogul online Sangado.

Parfumurile ID Sangado

Parfumurile ID Sangado sunt produse concentrate, de calitate, cu persistenta crescuta. La baza acestor parfumuri stau esente de calitate, alese cu mare grija. Produsele ies in evidenta datorita concentratiei mare de parfum: 22% pentru aromele de dama si 18% pentru cele barbatesti. Aceasta concentratie este rar intalnita in lumea parfumurilor si garanteaza persistenta aromei dupa utilizarea apei de parfum. Pe de alta parte, un parfum concentrat va permite sa pulverizati mai putina cantitate si astfel parfumul dv preferat o sa dureze mai mult.
Gama de parfumuri Sangado (comercializata in Romania doar de  www.Ladys.ro) include peste 100 de arome ce acopera toata plaja de tipuri de parfumuri: de la parfumuri proaspete, pana la parfumuri dulci, de la parfumuri clasice pana la parfumuri moderne, de la parfumuri sofisticate si stilate pana la parfumuri lejere, sportive. indiferent de preferintele dv veti gasi parfumul care va place si care va reprezinta.

Preturi parfumuri Sangado

Parfumurile Sangado sunt comercializate la pret de fabrica: 49 lei ptr 50 ml. Pentru ca acest pret de parfum sa fie posibil sunt utilizate ambalaje (sticlute) unitare si simple. Sunt eliminate si costurile de marketing ridicate de retail-ul traditional (publicitate, cost de distributie in magazine, taxa de raft). Esentele sunt fabricate in franta, in cadrul firmelor de varf in domeniu si sunt ambalate in uniunea Europeana. Catalogul ID Sandago de la www.Ladys.ro va ofera toate informatiile despre aceste parfumuri cu concentratie crescuta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's