Înscriere Ladys pentru clienti si reprezentanti

Totul despre inscriere Ladys. Ce trebuie pentru inscriere Ladys. Cum se comanda catalogul dupa inscriere Ladys. Ce beneficii aduce inscriere Ladys. Informatii complete despre inregistrarea si activarea contului Ladys. Pornind de la accesarea formularului de inregistrare si pana la comanda catalogului gratuit. Brosura gratuita se poate comanda o singura data, dupa inscriere Ladys. Dupa inregistrare este necesar sa va logati in contul creat. Apoi sa completati adresa postala. Cum altfel ati putea primi catalogul gratuit daca nu va completati adresa? Iar adresa de expediere o completati dupa ce va logati in contul personal creat prin inscriere Ladys.

Doar dupa inscriere Ladys puteti comanda catalogul gratuit. Va logati in cont si efectuati si finalizati o singura. comanda. Comanda facuta trebuie sa cuprinda doar un singur produs: catalogul Ladys. Si pentru a-l primi gratuit bifati cand intocmiti comanda Posta Romana ca metoda de expediere.


Catalog la inscriere Ladys

Stiti deja ca la inscriere Ladys puteti primi un catalog gratuit. Dar acest catalog nu vine singur. Trebuie sa faceti un efort minim. Mai exact, dupa ce va activati contul dupa inregistrare trebuie sa il comandati. Da, chiar asa, trebuie sa va comandati catalogul gratuit. Cum faceti aceasta comanda aflati din clipul video de mai sus. Un tutorial, explicatii video cu toti pasii pentru comandarea catalogului gratuit. Este important de stiut ca totul se intampla dupa inscriere Ladys.

Inregistrarea se face identic atat pentru clienti cat si pentru reprezentanti. Char daca doriti sa fiti clienta este necesara inregistrarea. Iar orice client poate deveni reprezentant doar dupa ce isi activeaza contul. Totul este simplu si nu necesita decat un pic de atentie. Totul este gratuit dar sunt necesare trei lucruri. Este vorba de adresa de email, numar de telefon mobil. Si apoi, dupa activarea contului sa va completati adresa. Adresa pe care veti primi catalogul gratuit.

Inscriere Ladys

Avantaje la inscriere Ladys

Dupa inscriere Ladys aveti o serie de avantaje. De fapt aveti numai avantaje dupa ce va inregistrati si va activati contul. Probabil cunoasteti deja avantajele Ladys. Dar incerca sa vi le reamintim in acest articol. Am amintit deja de catalogul gratuit de care beneficiati dupa inregistrare. Este primul avantaj si totodata modalitatea de a cunoaste oferta de produse. Este bine sa comandati catalogul gratuit doar daca intentionati sa faceti o comanda. Pentru ca dupa inregistrare primiti doar un singur catalog gratuit. Si o alta inregistrare nu puteti face.

Un alt avantaj oferit de firma de cosmetice este transportul gratuit prin curier rapid. Nu pentru toate comenzile transportul prin curier rapid este gratuit. Doar comenzile de minim 100 de lei (dupa reducere) beneficiaza de transport gratuit prin curier. Beneficiaza de transport gratuit si comenzile mai mici dar nu prin curier. Comenzile mai mici de 100 de lei au asigurata expedierea gratuita prin Posta Romana.

Alt beneficiu oferit este discountul. Reducerea se aplica pentru absolut toata lumea: clienti si reprezentanti. Pentru comenzile la pret de catalog de 100 de lei aveti un discount de 10%. La comanda de peste 133 de lei reducerea este de 25%. Adica platiti cu un sfert mai putin fata de preturile la care sunt produsele in catalog. Iar comenzile de peste 250 de lei au o reducere de 30%. Reducerile ajung pana la 42% in functie de valoarea totala a comenzii.

Adaugati la aceste avantaje si flyerele pe car ele primiti in colet. Dar si pungute de cadou care sunt incluse in comenzile de valoare mai mare. Toate acestea le primiti dupa inscriere Ladys.

Testere gratuite de parfum

Comenzile de o anumita valoare au in colet si testere gratuite de parfumuri. Sunt seturi de cate 15 mostre de parfum. La prima comanda de minim 100 de lei (de plata) primiti setul 2 cu testere parfumuri. Iar daca faceti o comanda de peste 200 de lei primiti gratuit un alt set cu 15 mostre de parfum. Sunt in total 4 seturi diferite de testere pentru parfum. Fiecare dintre ele este asociat cu o valoare de comanda. Dar puteti cumpara mostrele de parfum si separat. Pretul pentru un set cu 15 mostre de parfum este de aproximativ 15 lei.

Testere de parfumuri gratuite le primiti doar la prima comanda de minim 130 de lei sau la urmatoarele comenzi de valori mai mari.

Doar o singura inscriere Ladys

Asa cum mentionam mai sus este posibila doar o singura inscriere Ladys. Nu va puteti inregistra de doua ori. Nu are rost sa incercati sa va faceti un al doilea cont. O persoanea, un singur cont. Si de ce nu are rost sa incercati? Pentru ca orice ati face nu puteti face inregistrarea fara nume, numar de telefon, adresa de email. Sistemul informatic detecteaza automat o incercare de dublare. Fie ca va constata ca numarul de telefon este deja inregistrat. Fie ca adresa de email este folosita deja. Fie ca numele are deja un cont alocat. Orice ati incerca nu veti reusi sa va dublati contul.

Cum primiti alt catalog gratuit Ladys

Puteti primi un nou catalog Ladys doar daca ati facut si ati achitat o comanda. Dupa cel putin o comanda facuta si achitata in termen de 3 luni puteti comand aun nou catalog gratuit. Daca aveti mai multe comenzi facute si achitate: la fel puteti comanda catalogul gratuit. Prima brosura gratuita o primiti pentru a face comanda. Pornind de la comenzi veti primi si alte cataloage gratuite.

In fiecare comanda veti primi un catalog gratuit. Daca faceti comanda spre sfarsitul campaniei veti primi in colet catalogul gratuit urmator.

Aveti deci si alte cataloage gratuite pe care le puteti primi. Dar primul catalog gratuit Ladys, unul singur, il comandati dupa inscriere Ladys. Alte cataloage gratutie primisi doar in comenzi. Sau daca ati facut cel putin o comanda si ati achitat-o, in termen de 3 luni. Toate acestea pornesc de la inscriere Ladys

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's