Ladys catalog nou aprilie-mai

Ladys catalog maiOferta Ladys campanie noua. Consulta noul catalog Lady’s aprilie-mai 2016. Cea mai noua brosura Ladys pe acest an pe acest site. Puteti consulta catalogul Ladys online aici sau puteti comanda brosura gratuita in urma inscriereii in magazinul online. Catalogul ultim corespunde campaniei 3 Ladys cu oferte si produse incluse in foerta din noua brosura. Puteti cumpara produsele Ladys doar online din magazinul de pe internet. Este necesar sa va inregistrati in magazinul online Ladys – inscrierea este gratuita si fara obligatii. Pentru a vedea catalogul Ladys in vrsiunea online pe telefonul mobil sau pe tableta CLICK AICI. Sau puteti da click pe imaginea de coperta a noului catalog Ladys (pe imaginea din stanga). Pentru a consulta catalogul pe ecranul complet al calculatorului (desktop) aveti in partea de jos a articolului catalogul in versiune completa sau dati click pe bannerul de mai jos. Pe acest site veti gasi permanent informatii despre cele mai noi oferte Lady’s, despre ultima brosura publicata de aceasta firma de produse cosmetice, parfumuri si accesorii.

www.ladys.ro catalogulPentru a primi catalogul gratuit www.Ladys.ro in cutia dv postala este necesar sa completati adresa postala corecta. Si sa utilizati o adresa valida de email pentru ca aveti nevoie sa va activati contul Ladys si implicit, dupa activare, sa se lanseze expedierea catalogului gratuit de catre sistemul informaticLadys mentine reducerile practicate pana acum inclusiv pentru cliente. Asadar, reducerile de pana la 42% sunt aplicabile pentru orice client care face o comanda in magazinul online Ladys. Discounturile depind de valoarea totala a comenzii. Primele discounturi de 5% se aplica pentru comenzile Ladys de minim 65 de lei, la comanda de minim 100 lei se aplica un discount de 10% iar pentru comenzile de peste 133 lei se aplica o reducere de 25% fata de preturile afisate in catalog. Pentru comanda de minim 250 lei se aplica un discount Ladys de 30%. Reducerea maxima este oferita de ladys pentru comenzile de peste 400 lei pentru care se primeste un discount de 42%.

Magazinul tau Ladys

Catalogul ultim Ladys pe 2016. Www.Ladys.ro brosura valabila aprilie-mai. Un catalog www.Ladys.ro de sezon. Cel mai nou catalog Ladys poate fi consultat in varianta online pe acest site dedicat celor mai noi aparitii ale brosurii Lady’s. Pentru vizionare catalog Click to read pe fotografia alaturata. Nu uitati ca Lady’s ofera catalogul tiparit in mod gratuit atat pentru reprezentantii si clientele active cat si la inscriere. Daca nu aveti inca un cont si doriti catalogul gratuit dati clic pe bannerul de mai jos pentru a ajunge pe pagina de activare a contului in magazinul online de cosmetice si accesorii. Odata activat contul, pe adresa completata in formularul de inregistrare va fi expediat catalogul Ladys tiparit.

ladys brosura maiProdusele Ladys pot fi comandate doar de persoanele care au un cont activ in magazinul online. Cosmeticele, parfumurile si accesoriile Lady’s sunt disponibile doar online. Important: transportul comenzilor este suportat de Ladys. Pentru toate comenzile Ladys asigura transportul gratuit iar pentru comenzile de minim 100 ron Lady’s asigura transportul prin curier rapid pana la usa dv. Este important sa mentionati cand faceti comanda cum doriti sa se faca livrarea. Exista zone – adevarat putine – in care nu se poate aisgura transportul prin curier rapid. In acele zone se asigura transportul gratuit prin Posta Romana. Dar sunt peste 2200 de localitati unde Ladys asigura transportul gratuit al comenzilor prin curier rapid.

Important: plata comenzilor se face insistem ramburs. Platiti contravaloarea comenzii atunci cand primiti coletul prin curier rapid (sau cand ridicati coletul de la posta).

Ladys este o firma romaneasca de comercializare online a produselor cosmetice, accesoriilor, parfumurilor, produselor de ingrijire. Inscrierea in magazinul online Ladys este absolut gratuita si fara obligatii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's