Ladys catalog octombrie-noiembrie 2016

Ladys catalogul nou. Oferta www.Ladys.ro de toamna. Brosura Lady’s octombrie-noiembrie. Catalogul Ladys viitor, valabil din 17 octombrie pana pe data de 20 noiembrie 2016. Cel mai nou catalog  Ladys aduce produse noi si oferte dar si promotii de sezon. Puteti consulta catalogul online Ladys pe aceasta pagina. Pentru a primi catalogul gratuit Lady’s in cutia postala este necesar sa va activati contul in magazinul online Ladys. Pentru clientele cu un cont activ, care au lansat si alte comenzi in magazinul online de cosmetice www.Ladys.ro, este necesar sa comande doar un singur catalog (brosura tiparita Ladys) pe care il vor primi gratuit in cutia postala.

Toatele clientele Ladys cu cont activ in magazinul online de cosmetice beneficiaza de reduceri pentru comenzi similar cu reprezentantele Ladys. Diferenta dintre client(a) si reprezentant(a) este ca `reprezentantul are o retea proprie dezvoltata in Afacerea Ladys. Asadar, reducerile de pana la 42% sunt active si pentru clientele cu cont activat. Pentru a va activa un cont Ladys: dati click pe bannerul de mai jos:

www.ladys.ro catalogulPentru a consulta catalogul online Ladys valabil din data de 17 octombrie dati click pe coperta de catalog (mai jos) sau click pe dreptunghiul pe care scrie Click to read. Catalogul Ladys octombrie-noiembrie 2016 se va mari pe tot ecranul telefonului, tabletei, calculatorului si veti putea rasfoi brosura Ladys.

Catalogul Ladys

Acest catalog Ladys intra in vigoare din 17 octombrie si este valabil pentru comenzi pana pe data de 20 noiembrie. Urmatorul catalog Ladys intra in vigoare incepand cu data de 21 noiembrie 2016.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's