Lady’s catalogul 4 pe 2013

Ladys Catalogul 4 - 2013Cea mai noua campanie www.ladys.ro pe 2013, campania numarul 4 este sustinuta de un catalog modern si echilibrat in care sunt prezentate peste 1100 de produse cosmetice si de ingrijire. Ladys prezinta Catalogul 4 (mai – iunie 2013) sub titlul “o vara plina de arome si tralucire” si isi lanseaza noua oferta de produse in asteptarea anotimpului calduros. O oferta bogata, asa cum ne-a obisnuit Lady’s in recentele cataloage, cu produse cosmetice si parfumuri pentru toate gusturile. Catalogul Ladys cu numarul 4 pe 2013 impune stabilitatea firmei pe piata romaneasca de cosmetice si parfumuri online, cu o nota distincta dominata de produsele de calitate accesibile oricarui portofel. Campania 4 Lady’s pe 2013 nu are foarte multe produse noi dar insista pe oferte dedicate sesonului premergator verii. Asa cum v-a obisnuit, Ladys suprinde in primul rand prin multitudinea de oferte, discounturi si reduceri. De aceea nu veti regai in catalogul 4 Lady’s foarte multe produse noi dar este clar ca se insista pe cosmeticele, produsele de ingrijire si parfumurile care s-au bucurat de succes. Este la mare “prezentare” oferta de parfumuri de la ID Sangado, o linie de ape de parfum cu puncte distincte in Romania. Parfumurile ID Sangado pot fi cumparate in Romania doar de la Lady’s si prezentarea acestor ape de parfum este realizata printr-un catalog separat, pe care il primiti gratuit in absolut orice comanda facuta. Acest catalog poate fi consultat online pe site-ul dedicat Sangado parfumurisangado.net. Colectia de parfumuri sangado numara peste 100 de ape de parfum cu esente obtinute in laboratoarele din Franta.
Regasiti in continuare in catalogul Ladys produsele de machiaj de la firme frantuzesti (cum ar fi Catherine Arley si Isabelle Dupont) de o calitate buna, la preturi extrem de accesibile. Calitate germana pentru produsele de machiaj de la IMPALA si Brooklin Cosmetics. Deodorantele NUCOS, impuse deja in cataloagele dn acest an, revin cu variante pentru dama si barbatesti. Alaturi de parfumurile noi de la Sangado, catalogul Ladys cu numarul 4 pe 2013 include si parfumurile clasice, cu arome frantuzesti, comercializate in ultimii ani de Ladys.
Ca noutate in cel mai recent Catalog Lady’s: lotiunile de corp cu compozitii fine si usoare de vara, cu 4 variante de arome. Aceste produse de la Camil pot fi gasite la paginile 14-15 din noul catalog Lady’s si pot fi cumparate (la pret de catalog) cu 12,49 lei (250ml).
Tot pe lista noutatilor Lady’s in catalogul cu numarul 4 pe 2013 se afla si dizolvantul de unghnii cu buretel si fara acetaona. Acest dizolvant fara acetona curata delicat lacul, fara sa atace si sa usuce unghiile.
Pagini plasticate si… alunecoase. Pentru orice catalog tiparit Ladys sau pentru Catalogul Sangado. Atat catalogul Ladys 4 pe 2013 cat si catalogul ID Sangado ajung gratuit la dv in orice comanda facuta. Lady’s: posibilitatea de a castiga un venit suplimentar sigur, garantat si in ritm propriu.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's